lesmills mp4 mp3 note download

Grit cardio #16

lesmills view time 2018-01-11 16:41

HOW TO BUY?

send email to me tell me which you need 
     mykk365@gmail.com
I send the link to you ,you can download it easily
     I have already uploaded them to mega.nz
     the link is like this: https://goo.gl/W5fPpH   you can have a try
after you download  pay me 10 USD dollars for it by paypal or bitCoin

 

I forrige uke fikk alle Les Mills Grit-instruktørene det nyeste Grit-programmet. Jeg har sett litt smutter fra programmet, og har gledet meg i flere uker på å prøve det ut, og ble litt skuffet da vi ikke fikk kjøre det på tirsdag. Vi fikk likevel blandet inn noen av de nye øvelsene i programmet, så det ble en liten miks av Grit #15 og #16.
 
 
 
Vi skulle egentlig ikke ha release på programmet her på Arena Hinna før på fredag, men plutselig ble en av de andre instruktørene syke, så Jorge fikk presset inn et økt med det nye cardio-programmet i stedet.
 
Jeg er vandt til å la to økter på onsdagene; Grit Mix og morgenen og løpegruppe om kvelden, men siden vi hadde fri i dag, droppet jeg morgentreningen. Derfor var jeg helt i hundre over en ekstra Grit-time, og bestemte meg for å kombinere timen med løpegruppe. Begge øktene er relativt tunge, så heldigvis fikk jeg en tre-kvarters pause mellom dem.
 
Det nye Grit cardio-programmet tok opp igjen flere "gamle" øvelser, men i nye kombinasjoner. Samtidig var det også mye nytt, og selv om jeg ikke fikk til alt (slik er det alltid første gangen), var pulsen relativt høy hele timen.
 
 
 
Grit #16 var helt fantastisk, og skikkelig tung. Jeg gleder meg masse til å prøve ut de andre programmene, som forhåpentligvis kommer på planen i løpet av uken.

2018 newest les mills classes digital kit DVD download to your computer PAD or phone