lesmills mp4 mp3 note download

Grit Cardio

lesmills view time 2018-01-11 16:40

HOW TO BUY?

send email to me tell me which you need 
     mykk365@gmail.com
I send the link to you ,you can download it easily
     I have already uploaded them to mega.nz
     the link is like this: https://goo.gl/W5fPpH   you can have a try
after you download  pay me 10 USD dollars for it by paypal or bitCoin

 

I dag prøvde jeg for første gang det siste Grit-programmet Arena tilbyr og som jeg ikke har prøvd enda, Grit Cardio. Grit Cardio går som navnet sier, på kondisjonstrening, som er en av mine favoritt treningstyper. Også i dag var det Morten, Grit-instruktøren, som hadde oss, og jeg så frem til en hard trening.
 
Vi startet med å dele oss opp i to "lag". Halparten av de 9 som var på trening sto på den ene siden av rommet, og halvparten på den andre. Så hadde vi en ganske lik oppvarming som den vi har på fotballen, bare kortere og mer intens. Videre fortsatte vi med korte intervaller med forskjellige kjempeharde øvelser (blant annet mountain-climbers, høye kneløft og hopp), for å få pulsen opp. Faktisk er Grit er den eneste treninga, bortsett fra jogging i varmen i "syden", som har fått svetten til å dryppe av meg!
 
 
 
 
Da vi nærmet oss slutt, hadde vi litt styrke. Det var utroooolig deilig å høre avslutningssangen de har på alle Grit-treningene, noe som signaliserte at treningen var over. Eller, for min del at neste trening skulle til å begynne…

2018 newest les mills classes digital kit DVD download to your computer PAD or phone